Browse
Celebration of Peace

The Worldwide Peace written meditation is also available in Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Hebrew, Hungarian, Japanese, Macedonian, Polish, Spanish, Turkish

Viering van Vrede

Voeg je bij ons om het Wezen van Vrede uit te nodigen om de
mensheid te assisteren wereldwijde vrede te creëren.

Zaterdag 31 december van 23.55 uur tot
Zondag 1 januari  00.05 uur. (plaatselijke tijd)

OF

Mediteer voor Wereld Vrede op elke ander tijdstip
gedurende de dagen 31 december en 1 januari.

Wij zullen aan het mediteren zijn met Orin en Daben gedurende de hele dagen van 31 december en 1 januari. Je kunt je op elk tijdstip bij ons voegen. Als je kunt, we verbinden ons 5 minuten voor middernacht tot 5 minuten na middernacht, plaatselijke tijd. We verbinden ons in de innerlijke dimensies met iedereen die aan het mediteren is voor wereldvrede.

Het staat geschreven in de tijdloze wijsheid hoe de collectieve gedachten en verlangens van de mensheid voor vrede een groot wezen dichter naar de aarde toe trekt, het Wezen van Vrede. Het Wezen van Vrede is de afgelopen 25 jaar dichterbij gekomen, aangetrokken door de miljoenen mensen die bidden voor wereldvrede.

Teken ons Gastenboek: Laat ons weten dat je je bij ons voegt in meditatie en al het andere over jou wat je ons graag wilt laten weten. Laat ons weten wat jou visie voor wereldvrede is, als je dat wilt. Sanaya en Duane lezen je opmerkingen.


Viering van Vrede Meditatie
Het aanroepen van het Wezen van Vrede
door Orin en Daben 

 1. Begin ongeveer vijf minuten voor middernacht met het aanpassen van je houding zodat je lichaam comfortabel is en klaar om een staat van vredige meditatie binnen te gaan.
 2. Adem in, stel je voor dat je licht naar je aantrekt wanneer je dat doet. Vul jezelf met licht met elke inademing. Stuur licht naar elk deel van je lichaam.
 3. Vraag je ziel zich bij je te voegen en stel je voor dat het je omgeeft met licht. Je ziel reageert altijd wanneer je het vraagt. Het stralende licht, de liefdevolle aanwezigheid en het bewustzijn van je ziel smelt samen met jouw bewustzijn, of je je nu bewust bent van je ziel of niet. Laat je hartcentrum expanderen met liefde; je gedachten worden helderder en je emoties worden kalmer en vrediger.
 4. Zie je ziel als een stralende zon. Je bent gevuld met licht, je wordt transparant van ongelimiteerd licht.
 5. Ervaar de zielen van de miljoenen lichtwerkers die samen met jou aan het mediteren zijn. Observeer je verbinding met deze mensen en hun zielen. Merk op dat jullie een prachtig licht dat de wereld omgeeft aan het creëren zijn. De wereld wordt stralend met het licht van iedereen die samenkomt als ziel.
 6. Merk op dat de zielen van de Verlichtten, Meesters, Gidsen, Engelen en Leraren aan de andere kant nu verbonden worden om samen een patroon van licht te vormen dat de wereld en alle lichtwerkers omgeeft.
 7. Geef aandacht aan het licht dat stroomt van deze Verlichtten naar alle lichtwerkers, inclusief jezelf. Vul jezelf met het licht, kracht, moed, compassie en vreugde dat nu getransmit wordt naar jou.
 8. Er is een wezen wiens aanwezigheid dichter naar de aarde gekomen is sinds jaren, aangetrokken door alle zielen die vrede zoeken. Dit is het Wezen van Vrede, een zeer groot wezen. In onze meditatie roepen we samen het Wezen van Vrede aan, de grote Engel van Vrede, om te komen en ons te zegenen met vrede.
 9. Om middernacht of wanneer je maar kunt, voeg je bij iedereen in meditatie en vraag om het Wezen van Vrede, vraag deze grote Engel om de harten van de hele mensheid aan te raken met vrede. Dit Wezen is een zeer werkelijke aanwezigheid, wiens aanraking grote veranderingen kan creëren. Laat een innerlijke of een uiterlijke “aum” (OM) weerklinken met het vertrouwen dat je gehoord wordt door en een reactie krijgt van het Wezen van Vrede.
 10. Ervaar het Wezen van Vrede, deze grote Engel, die zijn aandacht focust op de mensheid, de roep heeft gehoord. Voel de reactie van deze Engel wanneer deze Engel de harten van alle mensen aanraakt. Open je om deze energie te ontvangen in je hartcentrum. Adem diep in en laat de energie die deze Engel stuurt komen in elk niveau van je wezen.
 11. Laat deze grote Engel van Vrede je leven aanraken. Denk na over hoe je meer vrede in je leven kunt ervaren en creëren en op deze manier dus vrede toevoegt aan de wereld.
 12. Zeg tegen jezelf, “ laat het Wezen van Vrede expressie geven aan zichzelf door mij. Ik breng nu vrede en harmonie in mijn relaties Ik verspreid goede wil en vriendelijkheid waar ik ook ben. Ik let op mijn gedachten; Ik laat oordeel en kritiek los. Ik zeg liefdevolle dingen tegen anderen. Ik spreek worden die liefde en licht verspreiden. Ik straal vrede uit.”

Stel je ziel voor als een stralende zon. Sta je verlangen naar vrede in je eigen leven en voor de mensheid toe richting naar buiten te geven aan het stralende licht van je ziel. Stel je voor dat je een stralend centrum van vrede en goede wil wordt voor anderen.

Stel je voor dat je samen met duizenden anderen over de hele wereld vrede uitstraalt naar:

 • Je vrienden en familie
 • Naar iedereen die je transmissie het beste kan ontvangen
 • Naar alle lichtwerkers op de planeet
 • Naar alle wereldleiders, zodat zij hun naties kunnen leiden naar vrede
 • Naar de gehele mensheid
 • Naar de planten, dieren en mineralen rijken

Laat alle gehechtheid aan resultaten los, er kunnen er geen zijn die je kunt meten. Je hebt net een waardevolle en belangrijke bijdrage gemaakt aan al het leven.


Laten we een Visie houden voor de Mensheid

Kies een of meerdere visies om te energetizeren met je positieve gedachten:
(En creëer ook je eigen visies)

 Overal maken mensen juiste beslissingen, geïnspireerd door hun Hogere Zelf, en met vaardigheid uitgevoerd.

Mensen zijn mentaal helder, emotioneel kalm, en zich spiritueel bewust.

Iedereen is verbonden met hun creativiteit, kracht, moed en wijsheid.

Er is een ongekend niveau van samenwerking, teamwork en delen.

De mensheid ervaart een overvloed aan liefde, nieuwe ideeën en zielsverbindingen.

Er is hoop, optimisme en positieve visies van de toekomst.

Mensen weten dat het universum vriendelijk is en altijd voor hen werkt.

Mensen geloven in overvloed en zijn instaat het te creëren in hun leven.

Mensen ondersteunen diegene die in nood zijn en zijn genereus met hun assistentie en delen.

Kritiek is vervangen door begrip, liefde en medewerking.

Elke lichtwerker wordt een stralend punt van licht, hoop, inspiratie en moed.

Mensen ontwaken overal hun lichtlichamen.

De mensheid is afgestemd op de Hogere Wil.

We hebben verlicht leiderschap, door alle mensen in leiderschap posities.

Grenzen tussen mensen, naties en rassen verdwijnen en we kennen onze eenheid met elkaar en met de planten, dieren en mineralen rijken.

Isolatie verandert in gemeenschap, eenzaamheid in vriendschappen en afgescheidenheid in verbondenheid.

Alle mensen zijn vrij om te volgen en te leven het doel van hun ziel.

De mensheid wordt afgestemd op hun ziel en hoger doel.

Elke persoon expandeert zijn bewustzijn, ontwaakt de visie van de ziel, en ontwikkelt alle vormen in zijn leven zodat de werkelijke activiteit van de ziel uitgevoerd wordt.

De persoonlijkheid van mensen wordt het voertuig om de liefde, het licht en de wil van de ziel naar buiten te brengen.

Alle mensen eren de wereld en leven in harmonie met de wereld en al het leven erop.

Het plan van de mensheid ontwikkelt in al zijn schoonheid en perfectie.

Worldwide Meditation Information
3 Spring Festivals Worldwide Meditations
Festival of Love | Festival of Light | Festival of Goodwill
Worldwide Peace Meditation
Worldwide Meditation for Attracting New Opportunities
Meditation(s) for World Crises  
Message about Current Events