Browse
Celebration of Peace

The Worldwide Peace written meditation is also available in Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Hebrew, Hungarian, Japanese, Macedonian, Polish, Spanish, Turkish

Uuden Vuoden viesti
Sanayalta ja Duanelta
Uuden Vuoden viesti

Tähän aikaan vuodesta ajatuksemme käätyvät ykseytemme ja yhteytemme toisiin tunnistamiseen enemmänkin kuin erojen tunnistamiseen. Pohdimme mitä voimme tehdä auttaaksemme maailmaa tulemaan suuremman rauhan ja sopusoinnun paikaksi. Yksi voimakas tapa ihmiskunnan avustamiseksi on liittyä meditaatioon miljoonien toisten kanssa, jotka meditoivat Maailmanrauhan puolesta puolenyön aikaan, Joulukuun 31. Yhdessä voimme synnyttää muutoksen!Voitte myös auttaa maailmarauhaa sitoutumalla olemaan itse yhä rauhallisempia ja sopusointuisia jokapäiväisessä elämässänne. Mikäli tunnette vetoa tehdä näin, asettakaa tavoite rauhan valitsemisesta taistelujen sijaan, ja sopusointu ristiriidan sijaan tulevan vuoden aikana. Kun jokainen teistä asettaa tavoitteen kokea enemmän rauhaa ja sopusointua elämässänne siitä muodostuu kollektiivinen ryhmätavoite, aikomus, joka kohottaa suuresti rauhan ja sopusoinnun kokemista ihmiskunnassa. Tietäkää että te muutatte maailmaa, yksi ihminen kerrallaan, tullessanne itsessänne yhä rauhallisemmiksi. 

Sanaya ja Duane

Rauha Ihmiskunnalle 

Uuden vuoden rauhanmeditaatio liittykää joukkoomme sisäisillä tasoilla siihen aikaan kun voitte Joulukuun 31 ja tammikuun 1 meditaatioon viiden tai kymmenen minuutin ajaksi, erityisesti puolen yön aikaan omaa aikaanne. Lisätkää ihmiskuntaa koskevat rukouksenne, ajatuksenne ja positiiviset visionne niihin miljoonin, jotka tulevat meditoimaan näinä hetkinä ja kuvittelemaan paremman, rauhanomaisemman maailman. Me (Sanaya ja Duane) tulemme meditoimaan tuona aikana 5 minuutin ajan joka tunti juhliaksemme Uuden Vuoden vaihtumista joka puolella maailmaa. Olkaa osa tätä rauhanaaltoa sen liikkuessa maailman ympäri.


Worldwide clock link   (Maailmankello linkki)


Rauhan meditaation

juhliminen Rauhanhengen kutsuminen

Orin da Ben

 1. Noin viisi minuuttia ennen puolta yötä ala asettautua siten, että  kehosi on mukavasti ja valmis siirtymään rauhalliseen meditaatiotilaan. Hengitä sisään kuvitellen samalla vetäväsi ilmaa sisääsi. Täytä itsesi valolla jokaisella hengenvedolla. Lähetä valoa jokaiseen kehosi osaan.
 2. Kutsu sieluasi itseesi ja kuvittele sen ympäröivän sinut valolla. Sielusi reagoi aina kutsuusi. Sielusi säteilevä valo ja rakastava läsnäolo liittää tietoisuutensa sinun tietoisuuteesi olitpa siitä tietoinen tai et. Salli sydänkeskuksesi laajentua rakkaudesta; mielesi tulee selkeämmäksi ja tunteesi tulevat seesteisemmiksi ja rauhallisemmiksi.
 3. Kuvittele itsesi säteilevänä aurinkona. Olet valon täyttämä, muutut läpinäkyväksi rajattoman valon kulkuneuvoksi.
 4. Tunne kanssasi meditoivien miljooninen valotyöntekijöiden sielut. Tarkkaile yhteyttäsi näihin sieluihin. Huomaa teidän kaikkien luovan kauniin valon, joka ympäröi maailman. Maailma muuttuu valosta sädehtiväksi teidän kaikkien liittyessä yhteen sieluina.
 5. Huoma Valaistuneiden olentojen, Mesteriden, Oppaiden, Enkeleiden ja Opettajien valon toisella puolella liittyvän yhteen muodostaen yhteenpunotun valomallin, joka ympäröi maailman ja kaikki valotyöntekijät .
 6. Kiinnitä huomiota näistä Valaistuneista Olennoista kaikkiin valotyöntekijöihin virtaavaan valoon, itsesi mukaan lukien. Täytä itsesi valolla, voimalla, roheudella, myötätunnolla ja ilolla, jota sinulle välitetään.
 7. On olemassa olento, jonka olemus on tullut lähemmäs Maata vuosien ajan, jota kaikki rauhaa etsivät sielut ovat kutsuneet. Tämä on Rauhan Henki, hyvin suuri olento, Yhteisessä meditaatiossamme tulemme kutsumaan Rauhan Henkeä, suurta Rauhan Enkeliä, saapumaan ja siunaamaan meidät rauhalla.
 8. At midnight, or whenever you can, join with everyone in meditation and call upon the Spirit of Peace, asking this Great Angel to touch the hearts of all humanity with peace.  This Spirit is a very real presence whose touch can create great changes.  Sound an inner or an outer "aum" (OM) with the certainty that you will be heard and responded to by the Spirit of Peace.
 9. Koe Rauhan Hengen, tämän suuren Enkelin keskittävän tietoisuutensa ihmiskuntaan kutsumme kuultuaan. Tuntekaa tämän Enkelin vastaus tämän Enkelin koskettaessa kaikkien ihmisten sydämiä. Avautukaa vastaanottamaa tätä energiaa sydänkeskuksiinne. Vetäkää syvään henkeä ja sallikaa tämän Enkelin lähettämän energian asettua jokaiselle olemuksenne tasolle. 
 10. Sallikaa tämän suuren Rauhan enkelin koskettaa elämännsi. Tutkiskele miten voisit kokea ja luoda enemmän rauhaa omassa elämässäsi ja siten myötävaikuttaa maailman rauhaan.
 11. Sano itsellesi: " Sallin Rauhan Hengen ilmaista itseään minu kauttanu. Tuon nyt rauhan ja sopusoinnun ihmissuhteisiini. Levitän hyvää tahtoa ja ystävällisyyttä kaikkialle minne menen. Seuraan ajatuksiani: vapautan itseni tuomitsemisesta ja arvostelemisesta. Sanon rakastavia asioita toisille. Puhun sanoja jotka levittävät rakkautta ja valoa. Säteilen rauhaa. Ansaitsen elää rauhassa ja sopusoinnussa kaikkina aikoina."
 12. Kuvittele itsesi sädehtiväksi auringoksi. Salli toiveidesi rauhasta omassa elämässäsi ja ihmiskunnassa ohjata säteilevää valoa, joka olet ulospäin. Kuvittele tulevasi sädehtiväksi rauhan ja hyväntahdon keskuksesi toisille.

 Kuvittele liittyväsi  tuhansiin ympäri maailman sädehtiessäsi rauhaa:

* perheellesi ja ystävillesi* kaikille jotka ovat vastaanottavaisia lähetyksellesi* kaikille maailman valotyöntekijöille* kaikille maailman johtajille, niin että he voisivat johtaa kansojaan rauhaan* koko ihmiskunnalle* kasvi-, eläin- ja kivikunnille

Älä kiinnity lopputulokseen, sillä niitä ei voi mitata. Olet juuri antanut tärkeän ja arvokkaan panoksesi kaikelle elämälle.

Worldwide Meditation Information
3 Spring Festivals Worldwide Meditations
Festival of Love | Festival of Light | Festival of Goodwill
Worldwide Peace Meditation
Worldwide Meditation for Attracting New Opportunities
Meditation(s) for World Crises  
Message about Current Events